Učíme saInteraktívne a vzdelávacie doplnky, ktoré obohatia každé detské ihrisko

Interaktívne a vzdelávacie doplnky, ktoré obohatia každé detské ihrisko

V dnešnej dobe zasahujú inovácie a výdobytky moderných technológií takmer do všetkých oblastí života a pomáhajú zlepšovať fungovanie inštitúcií, služieb i mnohých priemyselných odvetví.

Trend neustále prebiehajúcej modernizácie je badateľný vo všetkom okolo nás a siaha od predmetov našej každodennej potreby až po priam neuveriteľné kolosálne vynálezy.

Moderný životný štýl reflektuje požiadavky a potreby našej doby, ktorá je viac zameraná na zdravie, aktívny život, vzdelanie a osobnostný rast.

...

Technologický pokrok prináša so sebou aj nové prístupy vo vzdelaní a hravé formy učenia, ktoré deťom pomáhajú v ďalšom rozvoji.

Modernizácia sveta detských ihrísk

Svet detských ihrísk je miestom pokroku a napredovania aj vďaka novátorským formám zábavy, športovania a hier.

Dnešné detské ihriská sú vybavené tými najmodernejšími, vysoko sofistikovanými hernými zariadeniami.

Doplnky na detské ihriská disponujú nespornou odolnosťou a kvalitou spĺňajúcou tie najvyššie požiadavky a bezpečnostné štandardy.

Moderné herné zariadenia a atrakcie detských ihrísk sú prispôsobené najnovším dizajnérskym trendom a nepretržite kráčajú s dobou.

Výroba detských ihrísk je plne kvalifikovaným procesom vyžadujúcim nielen odbornosť a technologické know-how, ale tiež kreativitu, zručnosť a dlhodobé skúsenosti.

Vzdelávacie atrakcie a aktivity pre deti (rozvoj a učenie pomocou virtuálnej reality)

 Neprestajné inovácie a upgradovanie herných zariadení detských ihrísk sa odzrkadľuje aj v ich zdokonalených podobách a nových interaktívnych prvkoch.

Interaktívne pieskovisko

Kde by si mohli malé deti lepšie vyskúšať svoje kreatívne schopnosti, ak nie na pieskovisku?

Najmä najmenšie deti zbožňujú hru s poddajným pieskom, tvorbu piesočných hradov a všelijakých útvarov podľa ich fantázie.

Takáto hra rozvíja imagináciu a kreativitu a umožňuje deťom naplno sa ponoriť do kúzelného detského sveta, a zároveň ich učí vytrvalosti aj trpezlivosti.

Interaktívne pieskovisko je pieskovisko prenesené do virtuálnej reality a je možné si vybrať z mnohých úžasných tém, ako sú Fosílie, Dinosauri, Svet chrobákov, Safari alebo Podmorský svet.

Digitálne kresby DrawAlive

Pre deti je kreslenie obrázkov nesmierne obohacujúce a podnetné vyjadrenie svojich pocitov a vnímania sveta okolo seba. Pomocou kresieb si môžu rozvíjať tvorivé schopnosti aj predstavivosť a učiť sa lepšej koncentrácii.

Digitálne kresby DrawAlive prenášajú deťom kreslenie do virtuálneho sveta, kde ich kresby a obrázky ožívajú vďaka špeciálnemu skeneru. A to je pre deti niečo skutočne fantastické.

IndoorCaving

Deti sa rady hrajú na objaviteľov a malých dobrodruhov. Vnútorné jaskyniarstvo im umožňuje skúmanie skrytých zákutí umelých jaskýň a prekonávanie najrôznejších prekážok.

Objavovanie tajomstiev umelých jaskýň sa pre deti stáva nezabudnuteľným aj vďaka čelovke a digitálnemu náramku, mapajúcemu cestu plnú prekvapení.

Interaktívna stena iWall

Keď si chcú deti zmerať svoje schopnosti v pretekoch či bojových disciplínach, pomôže im v tom herné zariadenie iWall, ktoré ponúka možnosť vyskúšať si ich v priestore virtuálnej reality.

Toto zariadenie pomáha deťom v rozvíjaní si ako fyzických zručností, tak aj odolnosti a vytrvalosti.

ValoArena

Detská atrakcia ValoArena je interaktívny a zároveň tiež fyzický priestor, vytvorený pre nesmierne zaujímavú hru. Deti sa tam učia súťaženiu na javisku, čím si rozvíjajú svoj talent a schopnosti sociálnej interakcie.

Vďaka dômyselne prepracovanému systému hry ponúka deťom vzrušujúce chvíle v divadelnej aréne, okorenené povzbudzovaním obecenstva.

Najnovšie technológie v dizajne a výrobe detských ihrísk

Ako sme už písali na začiatku, modernizácia a pokrok zasahujú do každej oblasti nášho každodenného života.

Ak už máte svoj projekt na detské ihrisko, môžete si byť istý, že aj vďaka najnovším technológiám bude neustále v kurze.

 

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Ďalšie články

Pestovanie exotického ovocia v domácich podmienkach a ich využitie v kuchyne

Pestovanie exotického ovocia v našich podmienkach sa stáva čoraz viac obľúbenejšou aktivitou nielen pre mnohých pestovateľov, ale aj pre kulinárov, ktorí milujú netradičnúj kuchyňu....

Prečo sú batérie pre deti nebezpečné?

Gombíkové batérie resp. lítiové batérie guľatého tvaru poháňajú v domácnosti množstvo elektronických zariadení. Možno ste však netušili, že môžu byť nebezpečné aj pre vaše...

Prečo je starostlivosť o seba počas rodičovstva tak dôležitá?

Rodičovstvo je nádherná a naplňujúca skúsenosť, plná lásky, starostlivosti a obetavosti. Avšak v nekonečnom zhone starostlivosti o deti často zabúdame na jednu z najdôležitejších...

Budovanie zdravého súťaženia medzi súrodencami. Viete, ako na to?

Žiarlivosť a rivalita medzi súrodencami je bežný jav, s ktorým sa stretáva mnoho rodičov. Je prirodzené, že deti súťažia o pozornosť a lásku svojich...